Kiropraktor Värnamo, Smålandsstenar

Din lokala Kiropraktor i Värnamo Smålandsstenar

 
  30 år i yrket.....


   Var rädd om ditt upprätstående och träna det..

KIROPRAKTIK

Smärtfri rörelse

Kiropraktken fokuserar sig på att behålla funktion i leder i ryggraden att återställa full rörelse som primärt saknas vid tillfället. För att återställa smärtfri rörelse och vara säker på att nervflödet blir normalt. (hjärnflödet, ryggmärgskanal med nervrötter) inte blir irriterade av dålig ordning i rörelsemönster i kotors rörelse. "Houston control av kroppen". Nerverna som fäster till hjärnan och ryggmärg o resten av kroppen är s.k "telefonlinjer" som tillåter varje cell, mjukdel, organ o system av kroppen att kommunicera med centrala nervsystemet o vice versa.

Källa till problem

Dess struktur av funktionsproblem i nervsystemet inte bara orsakar ländryggs och nackproblem det kan också vara en källa till hälsoproblem och sjukdomar.

Reaktioner påverkar funktion

Ta en stunds reflektion och inse att alla reaktioner som händer just nu i kroppen. Din hjärtrytm, andningsfunktion, leverfunktion, njurfunktion, mjältfunktion, den senaste matsmältningen o tillhörande sista måltiden, till skillnad från immunsystemet som styr och försvarar sig mot externa omgivning är alla automatiskt kopplade till nervsystemet.

Fysiologiska processer

Listan av mirakulösa fysiologiska processer som äger rum i sekund o minut för att iordningsställa o bevara så att livet fortsätter att uppräthållas. Men det är kritiskt att inse att ett hälsosamt nervsystem erbjuder den bästa chansen för dess process att utföras normalt.

Rörlighet i led

Kiropraktorns mål är att göra ryggmärgssegmenten rörliga med följden rätt position och inte orsaka smärta och irritera nervsystemet, ultimat bereda hälsa för kroppen. De flesta patienter söker för smärtlindring hos kiropraktorn och forskning har visat att det är den mest effektiva av behandling vad gäller muskler o ledbehandling, s.k neuromuskulära skador.

Kostnadseffektiv

Kiropraktik är bevisat den säkraste och mest kostnadseffektiva behandling. Det är en effektiv vägledning till behandling av många typer av smärta- inte bara smärta lokaliserad till ryggen- det är ett utmärkt sätt att förebygga hälsa. Kanske att notera är orsaken att ta hänsyn till kiropraktisk behandling är hundratals år gammal och kommer från Hippocarates, "Fadern av medicin", som säger "titta på ryggen för orsaker av sjukdomar"

070-3243377

 Värnamo

Hattmakargatan 2

Hörsjögatan 2 a

Smålandsstenar


"när din käke fungerar blir

du naturligt trött och kan sova

sött"